Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο διασυρμός του Άκη Σκέρτσου με τον οποίο γελάει όλη η Ευρώπη – Το αποκαλυπτικό βίντεο που γράφει ιστορία (vid)

Με το… επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξής του στο ΟΝΕ, όπου ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στις τιμές των ίδιων προϊόντων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας μπορεί να οφείλονται στο ότι τα δεύτερα μπορεί να είναι… υποδεέστερα από τα πρώτα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, ο οποίος υποστήριξε στη δημόσια τηλεόραση ότι «δεν είπα σε καμία περίπτωση αυτό που λέει η αντιπολίτευση. Γι’ άλλη μια φορά κάνουν τοξικό τον προεκλογικό διάλογο με fake news. Aυτή είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Με ψέματα κινείται».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «“Πρόκειται για fake news. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Βρείτε το βίντεο” φώναζε ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, σχετικά με την επική δήλωσή του πως το ίδιο προϊόν στη Γερμανία πωλείται φθηνότερο απ’ ότι στην Ελλάδα γιατί διαθέτει υποδεέστερη σύνθεση. Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Λες και ήταν δύσκολο να βρεθεί το επίμαχο στιγμιότυπο που τον εκθέτει για μία ακόμη φορά. Το ζήτησε όμως. Κι αφού το ζήτησε οφείλουμε να του το δώσουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ