Με ή χωρίς τον Κοκλώνη ραγδαίες οι εξελίξεις για την Τατιάνα Στεφανίδου

Με ή χωρίς τον Νίκο Κοκλώνη, θα βρεθεί στο Open η Τατιάνα Στεφανίδου! Νέα δεδομένα έχουν έρθει στο φως για τη μετεγγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ανοιχτό κανάλι.

H δημοφιλής παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε τελικές συζητήσεις με την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, για το στήσιμο της νέας καθημερινής ενημερωτικής και κοινωνικής εκπομπής της, που θα προβάλλεται στη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού τού Ιβάν Σαββίδη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Να σημειώσουμε, όμως, ότι η σχέση του Οpen με τον Νίκο Κοκλώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρη και στη μιντιακή αγορά ακούγεται πολύ έντονα ότι δεν θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού η διοίκηση του σταθμού δεν είναι ικανοποιημένη από τη συνεργασία και τα αποτελέσματά της.

Στενοί συνεργάτες της παρουσιάστριας τονίζουν ότι αυτό δεν επηρεάζει την Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς σε περίπτωση που επέλθει οριστική λήξη της συνεργασίας μεταξύ Open και Barking Well Media, η παραγωγή της εκπομπής της θα είναι εσωτερική και θα παραχθεί από το δυναμικό του ανοιχτού καναλιού. Σε κάθε περίπτωση, η Τατιάνα Στεφανίδου, μαζί με την ομάδα της, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στο ανοιχτό κανάλι, καθώς έχουν συζητηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Να θυμίσουμε ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή 28 Ιουνίου και, προς το παρόν, οι συντελεστές τους δεν έχουν ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Το επόμενο δεκαπενθήμερο στο Οpen είναι κρίσιμο για την Barking Well Media και θα σηματοδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ