Μετά τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ: Σάλος με τη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές του Άρη Σπηλιωτόπουλου (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Μπορεί η Μέση Ανατολή να είναι μία χύτρα έτοιμη να σκάσει. Μπορεί στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αλωνίζει, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ κάνουν διακοπές στη Μύκονο. Και δίνουν το παράδειγμα και σε άλλους στην Κουμουνδούρου να κάνουν το ίδιο.

Έτσι ο σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ακολουθεί το παράδειγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άρης Σπηλιωτοπουλος άφησε πίσω τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας και προβάλλει τις διακοπές του.

Το insta story του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;