Μειώθηκε στο μισό το πρόστιμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μειώθηκε κατά το ήμισυ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το ντέρμπι της περασμένης σεζόν με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η έφεση που είχε ασκήσει ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για δήλωσή του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Νοέμβριο, έριξε στο μισό το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλει, ήτοι από 20.000 ευρώ, σε 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Ευάγγελου Μαρινάκη, Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της υπ’ αριθμ. 466/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 506/2023 απόφαση της ίδιας Επιτροπής.

Μεταρρυθμίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον Ευάγγελο Μαρινάκη χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ. (δημόσιες δυσμενείς κρίσεις – δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, με δηλώσεις στις 06.11.2022 μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League)».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Η αλήθεια για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τι θα συμβεί (λογικά) στο αυριανό ντέρμπι

Γράφει ο Πρόεδρος ΠΑΕ *Η ιδιότητα του μετά Χριστόν προφήτη...