Μεγάλος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τις αποχωρήσεις – Οι φήμες που οργιάζουν

Προβληματισμός επικρατεί στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μετά τις ομαδικές αποχωρήσεις από εκπομπή στην οποία το κλίμα μεταξύ των συντελεστών είναι τεταμένο..Συγκεκριμένα όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στελέχη του τιμ της εκπομπής “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου παραιτούνται και αποχωρούν…


Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν, λέει, η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια περιεχομένου του «Love it», αλλά και συμμετοχή μπροστά από τις κάμερες.


Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις φήμες για τις δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή της με φόντο τα δημοσιεύματα για άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά της.


H ίδια αρκέστηκε να πει: “Επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει κάποιος ακόμη γι΄ αυτόν αν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει, μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.