Μεγάλη ΠΑΕ ψάχνει σωτήρα στις ΗΠΑ – Το παρασκήνιο και τα… πικρά γέλια της πιάτσας

Άλλοι μιλούν για σοβαρή αναζήτηση επενδυτή, άλλοι για ανέκδοτο που ήδη κυκλοφορεί στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια


Ιδιοκτήτης γνωστής ΠΑΕ –εκτός των big4– βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαδικασία αναζήτησης επενδυτή στις ΗΠΑ. Η επαφή έχει γίνει μέσω ενδιάμεσων, με στόχο να διερευνηθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον από funds που «κοιτούν» ευρωπαϊκές ομάδες με χαμηλή αποτίμηση αλλά καλή προοπτική υπεραξίας.

Ωστόσο, στην εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά η υπόθεση δεν αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα. Κορυφαίοι παράγοντες κάνουν λόγο για «ανέκδοτο που έχει ήδη γίνει viral στα πηγαδάκια», υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη ΠΑΕ δεν διαθέτει ούτε το brand ούτε τη σταθερότητα που απαιτούν διεθνείς επενδυτές.

Παρά τα ειρωνικά σχόλια κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν πυροδοτούν ακόμη περισσότερο τη φημολογία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα