Μεγάλη ανατροπή θα δείξουν δημοσκοπήσεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες – Θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφια ποσοστά;

Την άποψη ότι μετά τη διάσπαση και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το πιο πιθανό είναι να δούμε άμεσα το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο, εκτιμούν στην Χαριλάου Τρικούπη σύμφωνα με το topontiki.gr

Σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις – που έχουν στα χέρια τους στο ΠΑΣΟΚ – για την πρόθεση ψήφου, (πριν την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου) έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσον όρο στο 12,8%, με το ΠΑΣΟΚ να είναι πίσω μόλις μία μονάδα. Παράλληλα το ΚΚΕ ήταν στο 8%. 

Βέβαια, σε ό,τι έχει να κάνει με το Κομουνιστικό Κόμμα οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι υπάρχει μια τάση να κατευθύνεται η «αριστερή» ψήφος. Και αυτό είναι σημαντικό να αναφερθεί, λένε γιατί στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι πιο… χαλαρή. 

Πάντως, στην Χαριλάου Τρικούπη δε θεωρούν ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί ακόμα και σε μονοψήφια ποσοστά, μία άποψη η οποία έχει εκφραστεί και από δημοσκόπους. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;