Μεγάλη αναστάτωση στο Μαξίμου λίγο πριν από την κάλπη: «Του την φύλαγε για την τελευταία στιγμή ο μουστάκιας»

Τεράστια αναστάτωση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με το newsbreak.gr. Όχι, ο λόγος δεν είναι η αποκάλυψη για τον καταδικασμένο ο οποίος παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο του Κυριάκου μας. Ο ηγέτης μας δεν δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες. Άλλωστε και ο ίδιος καταδικασμένος θα ήταν, εάν είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία το 2009. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ήταν κακός άνθρωπος ή κακός πολιτικός.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο που λοιπόν αναστατώθηκε έπειτα από την πρωτοφανή δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον Σκάι.

Πρόκειται για μία δήλωση που κυριολεκτικά τορπιλίζει την ίδια την υπόσταση του εθνοσωτήρα πρωθυπουργού μας!

«Το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα»!

Η δήλωση αυτή θεωρήθηκε τουλάχιστον εξευτελιστική για τον τιτάνειο αγώνα του πρωθυπουργού μας, ο οποίος ξόδεψε 18 ολόκληρα λεπτά από την πολύτιμη ζωή του, ώστε να στείλει επιστολή στις Βρυξέλλες, για να λάβουν μέτρα για την ακρίβεια στην Ελλάδα…

Αμέσως μετά το δημοσίευμα, επικράτησε πανικός. Ο πολύπειρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης όμως, συνομιλώντας με στενό συνεργάτη του ηγέτη – ευεργέτη μας, ξεκαθάρισε ότι τα λόγια του παραποιήθηκαν από τον σταθμό Σκάι, που είναι μάλιστα γνωστών αντιπολιτευτικών αισθημάτων.

Μπορεί προσωπικά ο Κυριάκος να καθησυχάστηκε μετά τις εξηγήσεις Μεϊμαράκη, ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Σκάι άλλαξε αμέσως το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του αναφορικά με την επίμαχη δήλωση, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού όμως δεν πείστηκε καθόλου:

«Του την φύλαγε για την τελευταία στιγμή ο μουστάκιας», έλεγε χαρακτηριστκά…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ