Μεγάλη έκπληξη: Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της… πονηρής Έφης Αχτσιόγλου – Τα σχέδια στο Costa Navarino με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και το δυνατό όνομα δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η… πονηρή Έφη Αχτσιόγλου δεν βγήκε μπροστά μετά την αποστασία. Ο πιο… πονηρός Δημήτρης Τζανακόπουλος μας ενημέρωσε πρόσφατα ότι η Έφη έκανε ένα βήμα πίσω μετά την εσωκομματική συντριβή από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Θα κάτσει να ξεκουραστεί, η Έφη; Όχι. Βρήκε την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να προχωρήσει στην αποστασία. Όταν της είχε προτείνει ρόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κουρασμένη. Τότε, τι θα κάνει;

Το… πονηρό ζεύγος που ονειρευόταν μεγαλεία και από το Costa Navarino σχεδίαζε την κατάληψη της ηγεσίας στην Κουμουνδούρου βλέπει το μέλλον.

Έβαλαν τώρα μπροστά τον Χαρίτση, τον Ηλιόπουλο και την υπόλοιπη παρέα και έχουν βάλει πλώρη τις ευρωεκλογές. Ούτε πρόεδρος του νέου πολιτικού μορφώματος θα γίνει η Αχτσιόγλου, ούτε τίποτα. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα είναι πιθανότατα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του μορφώματος στις ευρωεκλογές.

Μάλιστα, όπως διαβάζω: “Οι «11» (η ομάδα που δημιουργήθηκε, δηλαδή, μετά την… απόσχιση) θέλουν να βάλουν ένα πολύ δυνατό όνομα δίπλα στον Πέτρο Κόκκαλη (που είναι ήδη-ανεξάρτητος πια- ευρωβουλευτής και έχει εκφράσει τη θέλησή του να ιδρύσει νέο κόμμα) και να κάνουν από νωρίς αίσθηση στο πολιτικό σκηνικό και η Έφη Αχτσιόγλου είναι ακριβώς εκείνο το όνομα που ψάχνουν”.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....