Μεγάλες εκπλήξεις στην επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο Mega Channel (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο MEGA.

Στη δεύτερη εκπομπή, προσκαλεί έναν παλιό του γνώριμο από την εποχή των «Δέκα Μικρών Μήτσων». Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμμετέχει ζωντανά σε ένα σατιρικό debate με τον Λάκη Λαζόπουλο για την επιστροφή των «κομμωτριών», που υποδύονταν οι δυο ηθοποιοί πριν από χρόνια. Την τελική απόφαση για τη μεταμόρφωσή τους επί σκηνής θα την πάρει το κοινό!

Τελευταίος θα δώσει το μοναδικό του «παρών» στο «Τσαντίρι» ο Γιάννης Μπέζος, σε μια συζήτηση άνευ ύλης και όχι άυλης. Για το μόνο που θα μιλήσουν σίγουρα είναι η θεατρική τους συνεργασία τον φετινό χειμώνα στο Θέατρο Βέμπο για την παράσταση «Ένας ήρωας με παντούφλες».

Ποια είναι όμως η γυναίκα καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ξαφνικά στο τρίτο μέρος της εκπομπής και θα έχει μια απίστευτη συνάντηση με τον Λάκη Λαζόπουλο, όπου ο αυτοσχεδιασμός θα «δώσει ρέστα»; Το κρατάμε μυστικό! Και δεν είναι μόνο αυτό…

Το ανανεωμένο «Τσαντίρι» δίνει ξανά χώρο στους νέους δημιουργούς των social media. Ο Θεσσαλονικιός TikToker, Κώστας Σιάφης, που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, συνδέεται και πάλι ζωντανά με τον Λάκη Λαζόπουλο και μαζί ανακοινώνουν μια μεγάλη έκπληξη που θα παρακολουθήσουμε τη νέα χρονιά.

Φυσικά, «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χωρίς σχολιασμό της επικαιρότητας δεν γίνεται. Ο Λάκης Λαζόπουλος φορά, με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας, τα χίλια πρόσωπα της ελληνικής πραγματικότητας και καυτηριάζει αριστοτεχνικά όσα απασχολούν την κοινωνία.

Η σάτιρα επέστρεψε στη μικρή οθόνη και ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τηλεθεατές για δεύτερη φορά στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο MEGA.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;