Μαρτυριάρικα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν το σχέδιο Ανδρουλάκη για συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη

«Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.


Υπενθυμίζεται ότι η εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Μιλένα Αποστολάκη σε συνέντευξή της όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά διαβεβαίωσε ότι «βεβαίως» θα το κάνει σε περίπτωση που μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν προκύψει αυτοδυναμία.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Μπατζελή η οποία επίσης δεν απέκλεισε το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ μετά τις δεύτερες κάλπες.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ.

Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση