Μαρία Ζαχάροβα: «H Χεζμπολάχ παραμένει στρατιωτικά δομημένη και δεν έχει χάσει την αλυσίδα διοίκησής της»

Η Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την διοικητική υπόσταση της Χεζμπολάχ.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι: «Η Χεζμπολάχ παραμένει στρατιωτικά δομημένη και δεν έχει χάσει την αλυσίδα διοίκησής της παρά τη σειρά θανατηφόρων ισραηλινών επιθέσεων εναντίον της ομάδας.

[…] Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, η Χεζμπολάχ, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής πτέρυγας, δεν έχει χάσει την αλυσίδα διοίκησής της και επιδεικνύει οργάνωση».
Με τις δηλώσεις της αυτές, η εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας διέψευσε τις εκτιμήσεις ισραηλινών αξιωματούχων που διατείνονταν ότι η σιϊτική οργάνωση του Χεζμπολάχ βρίσκεται σε στάδιο διάλυσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.