Μαγνησία: Γυναίκα νεκρή από γαστρεντερίτιδα και σηπτικό σοκ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαγνησία καθώς μια γυναίκα, κάτοικος Αλμυρού Βόλου, πέθανε από γαστρεντερίτιδα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, μια γυναίκα που εισήχθη με σηπτικό σοκ και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής πέθανε στις 04:20 τα ξημερώματα. Η ασθενής καταγόταν από την περιοχή του Αλμυρού στην Μαγνησία. Οι Αρχές τώρα έχουν σημάνει συναγερμό προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της σχετίζεται με τη σαλμονέλα στο δήμο Ρήγα Φεραίου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι οι δύο περιπτώσεις σχετίζονται, καθώς πρόκειται για δύο διαφορετικούς δήμους της περιοχής.

Σημειώνεται πως η ανησυχία είναι έκδηλη σε όλη την περιοχή, καθώς πάνω από 100 άνθρωποι έχουν νοσήσει με γαστρεντερίτιδα από σαλμονέλα. Ύστερα από ελέγχους, οι υγειονομικές Αρχές κατέληξαν ότι η σαλμονέλα βρίσκεται στο νερό και έδωσαν οδηγίες στους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν το νερό.

Παράλληλα, εισαγγελική παρέμβαση αποφασίστηκε για τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία, στα χωριά του Στεφανοβίκειου και του Ριζόμυλου, από σαλμονέλα που εντοπίστηκε στο νερό (Διαβάστε ΕΔΩ).

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...