Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία επιθυμία της για το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Κάθε λεπτομέρεια για τις διαδικασίες που θα γίνονταν όταν εκείνη θα έφευγε από τη ζωή είχε διευθετήσει η Μαίρη Χρονοπούλου. Ακόμη και το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει πως επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί. Γι’ αυτό και είχε κάνει όλες τις διαδικασίες με γραφείο τελετών της Παιανίας.

Την τελευταία επιθυμία της μεγάλης ηθοποιού, όπως αποκαλύπτει σήμερα (09.10.2023) η Espresso και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης ήταν το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια θα παραληφθεί από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Αφού την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Κατά την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στην αυλή του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Στο κτήμα των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...