Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τον Μπάιντεν; – Εμφανώς εκτός τόπου και χρόνου ο Αμερικανός πρόεδρος (vid)

Στην αρχή, είχε πλάκα. Μόλις όμως ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία και αυτόματα μετατράπηκε σε σύρραξη ΝΑΤΟ – Ρωσίας, τα πράγματα σοβάρεψαν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, γίνεται πλέον ανοιχτά συζήτηση για την χρήση πυρηνικών όπλων. Η συμμαχία ανακοίνωσε πως θα κάνει ασκήσεις πυρηνικού βομβαρδισμού.

Ένας πυρηνικός βομβαρδισμός ο οποίος φυσικά θα γίνει μόνο με εντολή του Αμερικανού προέδρου, εάν φτάσουμε σε αυτή την ολέθρια στιγμή για την ανθρωπότητα.

Βλέποντας λοιπόν τις συνεχιζόμενες εμφανίσεις του Τζο Μπάιντεν, που δείχνουν καταφανώς ότι ο πρόεδρος της υπερδυνάμεις είναι εκτός τόπου και χρόνου, μήπως θα πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος;

Υπάρχει πραγματικά ένας άνθρωπος στον πλανήτη που να θεωρεί ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει την απόλυτη διαύγεια πνεύματος για να διαχειριστεί μία κατάσταση που μπορεί να επιφέρει ακόμα και το τέλος της ανθρωπότητας;

Ευτυχώς που το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ εχει τα λεγόμενα θεσμικά αντίβαρα…

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.