«Μήνυμα» στον Χάρη Δούκα από τον Αλέκο Παπαδόπουλο: «Όσοι επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί ή αρχηγοί κόμματος από τον δήμο αποτύχανε»

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ περνάει «βαθειά» κρίση, ο βετεράνος πολιτικός, Αλέκος Παπαδόπουλος, συνιστά ψυχραιμία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΟΝΕ, ο Αλέκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι για τις «χαμηλές πτήσεις» του κόμματος στις ευρωεκλογές ότι «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται.

Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν, έχουν πάρει μαθήματα από τη δική μας περίοδο πώς αντιμετωπίσαμε την κρίση χωρίς να υπάρξει διάσπαση. Μετά από κάθε κρίση το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στέλνοντας «μήνυμα» στον Χάρη Δούκα, είπε ότι «ιστορικά είναι αδιαμφισβήτητο πως όσοι επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης ή αρχηγοί κομμάτων, όλοι αποτύχανε».

Τέλος επισήμανε, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για το ΠΑΣΟΚ ότι «αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...