Μέχρι και ο Πρετεντέρης ειρωνεύεται τον Μητσοτάκη (vid)

Μπορεί ο κόσμος να γέλασε με τη χθεσινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και ιδιαίτερα στο σημείο που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ πως έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, αλλά σίγουρα δεν είναι για γέλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να μιλάει εκτός κειμένου ή απλά κάθε φορά ξεπερνά σε παραπληροφόρηση και την ομάδα αλήθειας του κόμματός του…

Αλλά δεν θα περίμενε κανείς να μην τον υπερασπιστεί ο κατά τα άλλα υποστηρικτής του, Γιάννης Πρετεντέρης.

Ο ίδιος κατά τη γνωστή του τοποθέτηση στο δελτίο του Mega επεσήμανε πως δεν το κατάλαβε…

«Τώρα κρατάω δύο φράσεις που δεν τις κατάλαβα», είπε για να συνεχίσει:

«Πρώτον του Μητσοτάκη που λέει ‘μας βάλατε στα μνημόνια’. Δεν θυμάμαι να μας έβαλε στα μνημόνια…»

Συνέχισε ωστόσο με διπλό καρφί:

«Εκτός αν εννοεί πως μας βάλανε στο τρίτο μνημόνιο και πάνω στη κουβέντα το είπε έτσι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί.»

Με απλά λόγια καλεί τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση να μας πει ότι οι ίδιοι έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια;

Πάλι καλά που δεν ζήτησε να πανηγυρίσουν και για το ότι έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια γιατί πολλοί ήταν οι θιασώτες του «κράτα γερά Γερούν».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.