Λούτσα: Βρέθηκε το ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6 Τούρκων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Λούτσας που πριν από λίγες μέρες δολοφόνησαν τους έξι Τούρκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο που βρέθηκε προχθές από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Από το βαλλιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στη Λούτσα.

Πάνω στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ο βαλλιστικός έλεγχος αποδεικνύει ότι και από τη θαλάμη του συγκεκριμένου όπλου έφυγαν οι σφαίρες που αφαίρεσαν τις ζωές των έξι Τούρκων.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου έξι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Λούτσας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.