«Λοκαρισμένοι» από το σύστημα Τραμπ Έλληνες επιχειρηματίες που χρηματοδότησαν τους Δημοκρατικούς – Δυσάρεστες εκπλήξεις και για Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει
Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.
Μία πολύ καλά πληροφορημένη πηγή που έχω στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού, με πληροφόρησε, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ότι το νέο κεντρικό σύστημα εξουσίας στην υπερδύναμη έχει “λοκάρει” Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν διοχετεύσει χρήματα – στην προεκλογική περίοδο και νωρίτερα – προς την πλευρά των Δημοκρατικών.

Δεν γνωρίζω τι σημαίνει το “λοκάρει” ή ποιες θα είναι οι συνέπειες του “λοκαρίσματος”. Εκείνο που έχω αντιληφθεί πάντως, από όσα μου είπε εμπιστευτικά ο συνομιλητής μου και δεν μπορώ να τα αναμεταδώσω, είναι ότι το σύστημα Τραμπ ετοιμάζει δυσάρεστες εκπλήξεις και για τους επιχειρηματίες βέβαια, αλλά και για το σύστημα Μητσοτάκη στην πατρίδα μας, το οποίο, όπως μου είπε η πηγή μου, έχει καλές σχέσεις με τα οικονομικά κέντρα που χρηματοδότησαν Δημοκρατικούς. Και τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όπως φαίνεται, για τον Μητσοτάκη, ο οποίος είχε ευθυγραμμιστεί τυφλά με το διεφθαρμένο και επικίνδυνο σύστημα Μπάιντεν, όσες κωλοτούμπες και να κάνει στο θέμα της woke κουλτούρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Όργιο φημών: Ο Ανδρουλάκης θα διαγράψει την Άννα Διαμαντοπούλου;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...