Λινού και Αποστολάκης έτοιμοι για Τσίπρα – Ανοιχτό κανάλι με ΠΑΣΟΚ και σενάρια πολιτικής συμμαχίας

Αθηνά Λινού και Ευάγγελος Αποστολάκης διατηρούν επαφή με Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ – Πιθανή συμμετοχή σε νέο κόμμα λόγω στασιμότητας στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η Πυθία αποκαλύπτει

Στο μικροσκόπιο των πολιτικών εξελίξεων βρίσκονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές Αθηνά Λινού και Ευάγγελος Αποστολάκης, οι οποίοι διατηρούν ενεργή επικοινωνία τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η στάση τους προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, καθώς θεωρούνται πιθανοί «κρίκοι» σε μια νέα πολιτική συμμαχία.

Η παρατεταμένη δημοσκοπική στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως να επισπεύσει τις εξελίξεις, ενώ και οι δύο εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής σε έναν νέο πολιτικό φορέα υπό την ηγεσία του πρώην πρωθυπουργού. Η τοποθέτησή τους συνδέεται άμεσα με τις γενικότερες ζυμώσεις στον προοδευτικό χώρο και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στο πολιτικό σκηνικό των επόμενων μηνών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.