Κόλαφος τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις για ΠΑΣΟΚ και Νίκο Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο κάθε ένας θα περίμενε το ΠΑΣΟΚ να κερδίζει από την δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το αντίθετο. Ενώ πέφτουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, πέφτουν και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη μελετούν τα αποτελέσματα τριών δημοσκοπήσεων σύμφωνα με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ καταγράφει μονοψήφια ποσοστά. Αδυνατώ να καταλάβω πως θα παραμείνει στην ηγεσία του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος, μετά τις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.