Κόλαφος και διασυρμός για την Αχτσιόγλου: Στη δημοσιότητα όλα τα email που της έστειλε ο Κασσελάκης (docs)

Από την προεκλογική περίοδο της δεύτερης εθνικής αναμέτρησης επιχείρησε ο Στέφανος Κασσελάκης να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και διαλόγου με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ενώ στη συνέχεια, στις 11 Ιουλίου της απέστειλε ένα μακροσκελές email με σειρά προτάσεων για τη διαμόρφωση ενός πολιτικού προγράμματος, διαμηνύοντάς της παράλληλα ότι είναι θετική η κίνηση της υποψηφιότητάς της – η οποία ανακοινώθηκε και επισήμως μία μέρα αργότερα, στις 12 του μήνα. Ουσιαστικά δηλαδή την ενθάρρυνε με τη στάση του και με την διάθεσή του να συνδράμει το πρόγραμμά της με προτάσεις.

Η ιστοσελίδα topontiki.gr αποκαλύπτει όλα τα email που απέστειλε ο κ. Κασσελάκης στην κυρία Αχτσιόγλου, αρχής γενομένης από τις 30 Μαΐου, όταν της ζητά, μετά από συνεννόηση προφανώς που είχαν κάνει και προφορικά, να του αποστείλει τα στοιχεία με την κοστολόγηση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα, μετά την εκλογική ήττα και ενόψει της διαδικασίας διαδοχής στο κόμμα, ο κ. Κασσελάκης επανέρχεται με τις προτάσεις, αναμένοντας από την κυρία Αχτσιόγλου μία απάντηση για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αυτές.

//

Σύμφωνα με πληροφορίες της απέστειλε και μήνυμα στο κινητό για να την ενημερώσει ότι είχε στείλει email.

Απάντηση όμως δεν πήρε ποτέ, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Τα πράγματα βέβαια πήραν περίπου ένα μήνα μετά άλλη τροπή, καθώς ο κ. Κασσελάκης αποφάσισε να διεκδικήσει και εκείνος με τη σειρά του την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....