Κόλαφος από τον Στέφανο Κασσελάκη στο Πρώτο Θέμα

Βολές κατά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, την οποία μάλιστα αποκαλεί «γραφείο Τύπου της ΝΔ», εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή ρεπορτάζ περί «έκρυθμης κατάστασης» και «έκρηξης» στην Κουμουνδούρου.

Ο Κασσελάκης δίνει απάντηση στα δημοσιεύματα καλώντας τους πολίτες να κάνουν πέρα την «προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία».
«Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για “έκρυθμη κατάσταση” και “έκρηξη” στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ-Πρώτο Θέμα. Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή», αναφέρει ο Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στο Χ (πρώην Twitter).
«Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη, εξαρτάται από εσάς. Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία», προσθέτει, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για «έκρυθμη κατάσταση» και «έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ – Πρώτο Θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή.

Η επιτυχία ή αποτυχία της… pic.twitter.com/Ayl8gV8EAo

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 15, 2024
Ο Κασσελάκης αναφέρει ακόμα, ότι χθες ήταν στις Βρυξέλλες «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο», τονίζοντας ότι «η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα».
«Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;», σχολιάζει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...