Κυνική ομολογία: «Δεν βοηθάμε τους Ουκρανούς επειδή τους αγαπάμε αλλά για να μην χάσουν οι ΗΠΑ την ηγεμονία» (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όσοι περιηγείστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχετε δεις τους παραπλανημένους, αδαείς και μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας συμπολίτες μας που καρφιτσώνουν στα προφίλ τους σημαιούλες της Ουκρανίας και του Ισραήλ.

Οι κακόμοιρες αυτές ψυχούλες νομίζουν ότι συνεισφέρουν με κάποιον τρόπο στον… αγώνα της Δύσης για “δημοκρατία” ή της “ελευθερία” (Οι Αμερικανοί τους έχουν κάνει τον εγκέφαλο τραχανά) και για την ανάσχεση οποιασδήποτε ανατολικής επιρροής ή επέκτασης.

Εκτός από τις κακόμοιρες αυτές ψυχούλες, που απαλλάσσονται λόγω μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας, υπάρχουν και οι επιτήδειοι που κάνουν τη δουλειά τους και θα συνεχίσουν να την κάνουν ακόμη και αν η Ευρώπη καταστραφεί. Κυβερνήσεις – όπως η δουλοπρεπής κυβέρνηση Μητσοτάκη -, οι επιχειρήσεις και βέβαια οι γραφειοκράτες – δουλικά που παρασιτούν στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιβάλλουν στις κοινωνίες την made in USA κυρίαρχη προπαγάνδα υπέρ της Ουκρανίας ή του Ισραήλ.

Ευτυχώς ο Ζοζέπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κυνικός και ομολογεί: «Δεν βοηθάμε τους Ουκρανούς επειδή τους αγαπάμε αλλά για να μην χάσουν οι ΗΠΑ την ηγεμονία». Βέβαια δεν θα πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Οι κακόμοιρες ψυχούλες θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον… αγώνα του ναζί Ζελένσκι. Δεν θα καταλάβουν. Είπαμε είναι μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα