Κυκλοφορεί το βιβλίο του Κασσελάκη που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τα SMS, οι διάλογοι, τα χρήματα και τα ντοκουμέντα

Για τις ΗΠΑ πετάει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με τα του συζύγου του όπου και θα παραμείνουν για μια εβδομάδα.

Εν πτήσει θα έχει αρκετή δουλεία να κάνει χτενίζοντας τα επίμαχα κεφάλαια του βιβλίου που έχει γράψει και είναι σχεδόν έτοιμο για το τυπογραφείο.

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό ποιον εκδοτικό οίκο επέλεξε ο συγγραφέας το σίγουρο είναι ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και στα Αγγλικά υπό μορφή ηλεκτρονικού (ψηφιακού) βιβλίου (e-book).

Ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει βιβλίο για τον ένα χρόνο στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ και όπως αποκαλύπτει ο Δήμος Βερύκιος στο ieidiseis.gr οι μισές και πλέον σελίδες του βιβλίου θα είναι καυτές (hot)!

Και για του λόγου το αληθές οι αποκαλύψεις του συγγραφέως θα συνοδεύονται με αποδείξεις – ντοκουμέντα στα επίμαχα κεφάλαια για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, την υπαλληλική σχέση με το κόμμα που είχαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τα κομματικά ΜΜΕ αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συζητήσεις του συγγραφέα με κεντρικά πρόσωπα που στο τέλος οργάνωσαν την ανατροπή του.

Μέσα από τα ντοκουμέντα π.χ SMS συνομιλιών του ίδιου του συγγραφέα με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκεται η ανάδειξη της διπολικής διαταραχής και της διπροσωπίας (δολιότητα, ανειλικρίνεια, πανουργία) ορισμένων εκ της κομματικής νομενκλατούρας.

Εξ ου και έχουν χάσει τον ύπνο τους αρκετοί εκ των κορυφαίων στελεχών που έχουν εναπομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούνται ότι ο Κασσελάκης θα τους τα βγάλει όλα στη φόρα.

Και δικαίως φοβούνται..

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου