Κρυφή δημοσκόπηση δείχνει ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά επτά διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2024.

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα αξιολογήσουν τον καθέναν μας για τη συνέπειά του, την πολιτική του άποψη και την προσφορά του στην παράταξη. Κριτής μας είναι ο απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε για τις εκλογές ο πρόεδρος και υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι επτά υπόσχονται να φέρουν το κόμμα στις… παλιές δόξες, αφού επί σειρά ετών είναι μακριά από την πρώτη θέση και πλέον δεν βρίσκεται ούτε στην εσωκομματική αντιπολίτευση.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Παύλος Γερουλάνος
Νίκος Ανδρουλάκης
Νάντια Γιαννακοπούλου
Άννα Διαμαντοπούλου
Χάρης Δούκας
Γιάννης Κανελλάκης
Μιχάλης Κατρίνης
ΠΑΣΟΚ: Ποιος βγαίνει αρχηγός στην τελευταία δημοσκόπηση
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που γίνονται εν μέσω καλοκαιριού αντιμετωπίζουν πολλές επισφάλειες εξαιτίας της εποχής και για αυτό δεν δημοσιοποιούνται.

Σύμφωνα με το dnews.gr, στην τελευταία δημοσκόπηση υπάρχει μία έκπληξη αφού η υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου κόβει ψήφους από τον Παύλο Γερουλάνο με αποτέλεσμα να περάσει στην τρίτη θέση.

Στη δεύτερη είναι ο Χάρης Δούκας ενώ «κεφάλι» έχει πάει ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος είναι πρώτος.

Ωστόσο, τα ποσοστά αλλάζουν σε ψηφοφόρους εκτός σκληρής εκλογικής βάσης, όπου εκεί πρώτος είναι ο Χάρης Δούκας.

Συνεπώς, αν ψηφίσει η βάση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, αδιαμφισβήτητος νικητής θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.