Κρίση μεγαλείου από τον ασυγκράτητο Τσίπρα: «Η επικαιρότητα με κυνηγάει επειδή υπάρχει κάποιο έλλειμμα από τους παρόντες»

Η Πυθία καταγράφει

«Νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συζητά κανείς για τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης αλλά και τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της εξωτερικής πολιτικής. Η επικαιρότητα σε κυνηγάει όταν υπάρχει κάποιο έλλειμμα από τους παρόντες. Δεν σημαίνει ότι βγαίνοντας από την ενεργό δράση, πρέπει να παραμένεις βουβός. Είμαι εδώ, λέω τις απόψεις μου και παρεμβαίνω με τον τρόπο μου στα πράγματα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο του Βήματος.

Για να καταλάβω. Ο Αλέξης Τσίπρας εντοπίζει έλλειμμα στις σημερινές ηγεσίες και περίπου… αυτοπροτείνεται. Μετά τις εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ (εκλογή Ανδρουλάκη και όχι Δούκα) και σε ΣΥΡΙΖΑ (πραξικόπημα και… τοποθέτηση στην ηγεσία του πιστού και υπάκουου Φάμελλου) είναι βιαστικός αναφορικά με την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με τα παραπάνω λόγια ξεκίνησε, ο ασυγκράτητος Τσίπρας, να τοποθετείται στο “παιχνίδι” των ερωταπαντήσεων στο συνέδριο που παραβρέθηκε.

Βέβαια λίγο αργότερα, και μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον Νίκο Ανδρουλάκη, έλαβε την απάντηση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει ένα συνέδριο για να αποφανθεί πως για πρώτη φορά ένα κόμμα στη μεταπολίτευση ηττήθηκε δυο φορές και τη δεύτερη φορά με πάνω από 20%. Είναι παράλογο να μου κάνει μαθήματα αντιπολίτευσης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;