Κούγιας: Ο άνδρας που κλωτσάει τη Βαρβάρα Κίρκη δεν είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά γόνος εύπορης οικογένειας

Επίθεση κατά της Βαρβάρας Κίρκη για κατάθεση ψεύτικων στοιχείων εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη εξαπέλυσε ο συνήγορος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης τη χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» συνέχισε και επεσήμανε πως «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, πριν ενάμιση μήνα, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε την Βαρβάρα Κίρκη ότι έπαιρνε χρήματα από τον τραγουδιστή. «Όταν τον έχανε, τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη» υποστήριξε.

Όσο για την καταγγελία και της πρώην συζύγου του καλλιτέχνη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και η οποία ζει πλέον στη Βουλγαρία ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία πουθενά και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με το νέο σύντροφό της. Ο κ.Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλουν για ξυλοδαρμό», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης διαψεύδοντας ότι υπήρχε κώλυμα από τον δικηγόρο της κ. Κίρκη και διευκρινίζοντας ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου