Κουτσούμπας: «Στη Σκανδιναβία τα κορίτσια ψάχνουν sugar daddies για να σπουδάσουν – Αυτοί είστε»

Άγρια επίθεση σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του νομοσχεδίου που προβλέπει τη λειτουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επέκρινε την κυβέρνηση ότι αγνοεί επιδεικτικά την κοινωνία που είναι απέναντι σε αυτό το νομοσχέδιο «έκτρωμα».

«Έχετε δώσει ρεσιτάλ συκοφάντησης και κοροϊδίας, ο πρωθυπουργός συκοφάντησε φοιτητές ότι φέρονται σαν ληστές και λέτε ότι αποτελούν μειοψηφία… Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, κάνατε και φροντιστήριο στη ΔΑΠ που βλέπει την πλάτη της Πανσπουδαστικής και φέτος δεν βρίσκει την ψήφο της πουθενά και από τη λογική σας όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος όπως κάνατε στην Κομοτηνή, αλλά αυτοί είστε», τόνισε και στράφηκε προς το ΠΑΣΟΚ για το σκανδιναβικό μοντέλο που προτείνει.

«Για το ανέκδοτο του σκανδιναβικού μοντέλου ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, καθώς λόγω των διδάκτρων κορίτσια αναγκάζονται να αναζητούν sugar daddies”, είπε, καλώντας τους να αντιγράψουν άλλο.

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπε ότι άνοιξε την πόρτα με τα τα ξενόγλωσσα τμήματα στα Πανεπιστήμια. «Με τα δίδακτρα στα Πανεπιστήμια δεν έχετε πρόβλημα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ξέφυγε σε βουλευτή σας, ούτε με την αναθεώρηση του άρθρου 16», ανέφερε.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε σε όσους αντιδρούν σε αυτό το νομοσχέδιο, κυρίως τους φοιτητές, λέγοντας ότι δίνουν έναν γενναίο και σπουδαίο αγώνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...