Κορυφαίος δημοσκόπος: Τέταρτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές – Η τραγωδία των ΠΑΣόκων

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Το φθινόπωρο, όταν οι δημοσκόποι που είναι ευθυγραμμισμένοι με τα “θέλω” του Μεγάρου Μαξίμου, έδιναν μέχρι και 20% στον Νίκο Ανδρουλάκη, σας είχα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες που αφορούσαν στον σχεδιασμό δημοσκοπικού φουσκώματος και ξεφουσκώματος του ΠΑΣΟΚ (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ). Σας έγραφα τότε ότι την Άνοιξη – την περίοδο που διανύουμε τώρα δηλαδή – τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ θα εμφανίζονταν να υποχωρούν. Και αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει.

Τώρα, επικοινωνώντας με κορυφαίο δημοσκόπο με τον οποίο συνομιλώ τακτικά, μου αποκάλυψε ότι η τάση είναι το ΠΑΣΟΚ να γκρεμιστεί οριστικά από την δεύτερη θέση και να βρεθεί σταθερά στην τέταρτη θέση. Όπως μου είπε “όταν θα γίνουν εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι τέταρτο κάτω από την Πλεύση Ελευθερίας και την Ελληνική Λύση”. Και μάλλον έχει δίκιο.

Οι ΠΑΣόκοι έκαναν “εγκλήματα”. Ο Ανδρουλάκης δεν “τράβηξε” στις ευρωεκλογές. Ούτε πρόκειται να κάνει κάτι καλύτερο. Και όμως, έκαναν εσωκομματικές εκλογές και έβγαλαν, με τη βοήθεια του πονηρού Μητσοτάκη που φύτεψε την Άννα Διαμαντοπούλου στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών, ξανά τον Ανδρουλάκη πρόεδρο. Τραγωδία και πολιτική αυτοκτονία των ΠΑΣόκων που είχαν την ευκαιρία να εκλέξουν τον Παύλο Γερουλάνο και διεκδικήσουν ακόμη και την πρώτη θέση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών