Κορυφαίος Αμερικανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Η κυβέρνηση Μπάιντεν επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πούτιν (vid)

Ο Τάκερ Κάρλσον, μοναδικός Αμερικανός δημοσιογράφος που έλαβε συνέντευξη από το Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν κατά τη διάρκεια του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, αποκαλύπτει τώρα ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν επιχείρησε να δολοφονήσει το Ρώσο πρόεδρο!

Το πρώην αστέρι του FOX News, έδειξε την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν ότι προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν το έκανε, προσπάθησε να σκοτώσει τον Πούτιν», δήλωσε ο πρώην παρουσιαστής του Fox News στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «The Tucker Carlson Show».

«Το οποίο είναι τρελό», πρόσθεσε. «Αυτό είναι παράλογο, το ότι θα σκεφτόταν κανείς κάτι τέτοιο. Οπότε γιατί το έκαναν; Επειδή το χάος είναι ένα πέπλο που τους προστατεύει» συνέχισε.

Ο Κάρλσον απομακρύνθηκε από το Fox News το 2023 εν μέσω νομικών προβλημάτων του δικτύου λόγω της προβολής ανακριβών ισχυρισμών περί εκλογικής απάτης στην προεδρική κούρσα του 2020 στις ΗΠΑ.

Ταξίδεψε στη Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο για να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν και επέστρεψε στη Ρωσία τον Δεκέμβριο για συνέντευξη με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Η ανακοίνωση ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δώσει συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον ξεπέρασε κάθε ρεκόρ στα social media, καθώς πάνω από 80 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, μέσα μόνο σε μια νύχτα, είδαν το βίντεο και μάλιστα 58 εκατομμύρια μετρήθηκαν μόνο στο λογαριασμό στο Twitter, χώρια τους θεατές στα υπόλοιπα social media του δικτύου του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις