Κομματική πειθαρχία για όλους πλην… Σαμαρά στη ΝΔ

Κομματική πειθαρχία για όλους πλην… Σαμαρά στη ΝΔ.

«Ο μόνος βουλευτής της Ν.Δ. που είναι πρώην πρωθυπουργός είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Από εκεί και πέρα, για όλους τους υπόλοιπους είναι αυτονόητη η κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες, θα ισχύσει και σε αυτήν την ψήφιση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς αν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας κατά την ψήφιση της τροπολογίας για τους μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία έχει κατατεθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, και δίνει τη δυνατότητα τριετούς παραμονής για εργασία, σε μετανάστες που εργάζονται τα τρία τελευταία τρία χρόνια και ως τις 30 Νοεμβρίου στην Ελλάδα, έχουν βεβαίωση από εργοδότη και έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

«Τριγμοί» λόγω Σαμαρά

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για τους μετανάστες, καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο εισηγητής του κόμματος, Γιώργος Γαβρήλος.

Το ζήτημα έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις της κυβέρνησης και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήρισε «λανθασμένη» την τροπολογία και κάλεσε την κυβέρνηση να την αποσύρει και να επανεξετάσει την στάση της.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Η αλήθεια για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τι θα συμβεί (λογικά) στο αυριανό ντέρμπι

Γράφει ο Πρόεδρος ΠΑΕ *Η ιδιότητα του μετά Χριστόν προφήτη...