ΚΚΕ: Εξοργιστική η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το πλήγμα στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου

Το «νέο έγκλημα του κράτους του Ισραήλ, που βομβάρδισε τη Μονή του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα και σκότωσε τουλάχιστον 18 αμάχους, που είχαν βρει εκεί καταφύγιο» καταδικάζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, βάλλοντας παράλληλα κατά της κυβέρνησης.

Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα «λίγες μέρες πριν το χτύπημα, ο κ. Μητσοτάκης, σε συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον διαβεβαίωνε ότι η κυβέρνηση “έχει έρθει σε επαφή” με την ισραηλινή πλευρά για να προστατευθεί η συγκεκριμένη Μονή». «Αποδεικνύεται και από αυτό η μηδαμινή αξία που έχουν τα υποκριτικά ευχολόγια της κυβέρνησης περί “προστασίας των αμάχων” και “σεβασμού του διεθνούς δικαίου”, την ώρα που κλιμακώνεται η επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού» σημειώνει ο Περισσός.

Χαρακτηρίζει παράλληλα «ακόμα πιο εξοργιστική» την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, «που αναφέρεται σε “χτύπημα”, χωρίς καν να αναφέρει ποιοι το έκαναν και χωρίς – πολύ περισσότερο – να τους καταδικάζει». «Ίσως σε επόμενη ανακοίνωση μας ενημερώσουν ότι, τελικά, πάλι βομβάρδισαν οι Παλαιστίνιοι τους εαυτούς τους…» προσθέτει στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;