ΚΚΕ: Αθεράπευτος αντικομμουνιστής ο Μητσοτάκης – Ενορχηστρωτής της γελοίας επίθεσης στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Για αθεράπευτο αντικουμουνισμό καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό στο ΚΚΕ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά την ομιλία του προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα για το «sugar daddies» που ξεσήκωσε αντιδράσεις από τα κόμματα.

Επιπλέον, αποδίδουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την «ενορχήστρωση» των αντιδράσεων και των επιθέσεων προς τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ. Παραπέμπουν δε και στην απάντηση Κουτσούμπα προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την στάση των γαλάζιων βουλευτών απέναντι στις καταγγελίες του, όπου άφησε να εννοηθεί ότι συμφωνούν με τα όσα είπε χθες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του Περισσού ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε, σήμερα το πρωί στη βουλή, στα όσα απαράδεκτα απηύθυνε στον ίδιο και στο ΚΚΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο της ΝΔ για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Στις αναφορές του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε “το να λες εσύ ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα είναι τιμή για το ΚΚΕ”, λέγοντας του επίσης να αναζητήσει “τι πραγματικά μας λένε βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου” για τις καταγγελίες του ΚΚΕ και συμπλήρωσε “Να ντρέπεστε που δεν λέτε τίποτα για τη δράση εμπόρων που επιδιώκουν τον εκμαυλισμό φοιτητριών και φοιτητών”».

«Αποδείχθηκε σήμερα», τονίζουν επιπλέον από το ΚΚΕ «ποιος είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής αυτής της γελοίας επίθεσης στο ΚΚΕ και τον Γενικό Γραμματέα του, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δε αναφορές του για το τι γινόταν στις χώρες του σοσιαλισμού, αποδεικνύουν όχι μόνο ότι είναι αθεράπευτος και ανιστόρητος αντικομμουνιστής, αλλά και ότι το βασικό του πρόβλημα δεν είναι οι δήθεν “σεξιστικές” δηλώσεις του ΚΚΕ, αλλά ότι αυτές οι καταγγελίες αναδεικνύουν τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ