«Κι εγώ τον έτσι τον γνώρισα. Ήμουν με έναν άλλον…» – Η Έλενα Ακρίτα για το ειδύλλιο Βανδή – Μπισμπίκη

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Έλενα Ακρίτα, η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα είπε: «Με ενόχλησε όταν βλέπω κάποια δήθεν έγκριτα φύλλα, να μπαίνουν σε λεπτομέρειες προσωπικής ζωής που δεν θέλω καν να τις επαναλάβω, τις οποίες βρίσκω απαράδεκτες. Εγώ τον Βασίλη Μπισμπίκη τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει παλιά μαζί στα “Μυστικά της Εδέμ” και είναι φίλος. Άνθρωπος καρδιάς. Τον αγαπάω και τον νοιάζομαι. Την Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι θα κάνουν. Κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον, τον ερωτεύτηκα τρελά. Κι εκείνος ήταν παντρεμένος και με ερωτεύτηκε τρελά. Λοιπόν ταυτίζομαι. Και τριάντα χρόνια μετά είμαστε μαζί και – να χτυπήσω ξύλο – πολύ ευτυχισμένοι.

«Μπορούμε να τους αφήσουμε να ζήσουν την ευτυχίας τους; Τα είπαμε. Όμως υπάρχει ένα όριο. Κι αυτό το όριο ευπρέπειας και πολιτισμού δεν μπορούμε να το ξεπερνάμε παραβιάζοντας κλειδαρότρυπες από οικογένειες και από κρεβατοκάμαρες», πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1