Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Σάλος και στο εξωτερικό για Μητσοτάκη και δημοσκοπήσεις – Ρουκέτες από το Euractiv για τα 30 εκατ. ευρώ που έδωσε το Μαξίμου

  Βολές… έξωθεν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίον ασκεί δριμεία κριτική η ευρωπαϊκή πολιτική επιθεώρηση Euractiv. Αφορμή στάθηκε ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του καγκελαρίου Κουρτς στην Αυστρία, ύστερα από αποκαλύψεις για χειραγώγηση των ΜΜΕ.

  Συγκεκριμένα, το Euractiv αναπαράγει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παραίτηση Κουρτς, με αιχμές για τον «στενό πολιτικό του φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ το δημοσίευμα, αφού κάνει αναφορά στην παραίτηση του καγκελαρίου της Αυστρίας υπό το βάρος των αποκαλύψεων, αναφέρεται στη «λίστα Πέτσα» και το κρατικό χρήμα που δαπάνησε η ελληνική κυβέρνηση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «υπενθυμίζεται πως ο Κουρτς παραιτήθηκε αφού κατηγορήθηκε για χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ σε δημόσια κεφάλαια. Στην Ελλάδα, περισσότερα από 30.000.000 ευρώ κρατικά χρήματα έχουν δοθεί στα ΜΜΕ από την ελληνική συντηρητική κυβέρνηση και όλα λειτουργούν ως συνήθως, δήλωσε το κύριο αντιπολιτευόμενο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ».

  Στη συνέχεια, το ευρωπαϊκό Euractiv αναδημοσιεύει τη δήλωση Τσίπρα και ακολούθως αναφέρεται στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου για το 2021, όπου «η Ελλάδα είχε μία από τις χειρότερες επιδόσεις σε επίπεδο Ε.Ε. Κατατάσσεται 70 από 180 χώρες, ακολουθούμενη από την Ουγγαρία (92) και τη Βουλγαρία (112)».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ