Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021

Δεκάδες εκατομμύρια στην Άκτωρ για τις καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο έγγραφο των 183 σελίδων, με το οποίο χρεώνει στο Δημόσιο ακόμη και το πλύσιμο των αυτοκινήτων της ή τη φύλαξη όλων των...
More

  Latest Posts

  Μαζί στο Παρίσι Ερντογάν και Μητσοτάκης;

  Του Βασίλη Σκουρή

  Στις 12 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν οργανώνει στο Παρίσι Διάσκεψη Κορυφής για τη Λιβύη. Τόσο για τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στην Τρίπολη στις 24 Δεκεμβρίου, ώστε να αποκτήσει η πολύπαθη αυτή χώρα εκλεγμένη κυβέρνηση και να αποχωρήσουν τα ξένα στρατεύματα και οι μισθοφόροι, όσο και γιατί η Γαλλία έχει συμφέροντα στην περιοχή – μην ξεχνούμε ότι πρωτοστάτησε στην επέμβαση για την πτώση του Καντάφι και όσα τραγικά επακολούθησαν.

  Στη Διάσκεψη αυτή έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

  Έχει, όμως, κληθεί και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

  Καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον να συμμετάσχει και ο Ταγίπ Ερντογάν στη Διάσκεψη, με την Άγκυρα να είναι μια από τις χώρες που διατηρούν στρατό και μισθοφόρους στη Λιβύη και τα συμφέροντά της να είναι πολλές φορές αντίθετα με αυτά του Παρισιού. Πολύ περισσότερο που οι σχέσεις του με τον Εμμανουέλ Μακρόν βρίσκονται στα άκρα, αλλά και με Μητσοτάκη και Αναστασιάδη να είναι παρόντες στη συνάντηση Κορυφής!

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗieidiseis.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ