Καταιγιστικές εξελίξεις με Καινούργιου και οριστικό τέλος για Κοκλώνη

Εσπευσμένη είναι πια η απόφαση του ALPHA να ανανεώσει το συμβόλαιο με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διακόπτει τη συνεργασία της με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη. Προς πρόωρη ανανέωση συμβολαίου και μάλιστα με διαφορετικούς όρους φαίνεται να υπογράφει η Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, χωρίς την διαμεσολάβηση του Νίκου Κοκλώνη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ALPHA, βγάζοντας εκτός την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, Βarking Well Media, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, ο ALPHA έβαλε ως όρο στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν μπορεί να δώσει τα ποσά που έδινε η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, κι έτσι υπήρξε μια χρυσή τομή στις συζητήσεις τους.

Η συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου, εγκαινιάζει παράλληλα και μια νέα σελίδα στη συνεργασία της με το κανάλι του ALPHA, αν και κλείνει αρκετά νωρίτερα από το προβλεπόμενο, αλλά υπό διαφορετικούς οικονομικούς όρους.

ΠΗΓΗyoufly.com

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1