Καταιγίδα εξελίξεων: Νέες αποκαλύψεις του Mega Channel για το έγκλημα των Τεμπών «γκρεμίζουν» το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη (vid)

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη και το «μπάζωμα» του χώρου με αποτέλεσμα την καταστροφή κρίσιμων για την υπόθεση στοιχείων. Οι συγγενείς των θυμάτων έκαναν λόγο για πολιτική απόφαση με στόχο την συγκάλυψη και την απόκρυψη αποδείξεων για την ομαδική δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου το βράδυ της Τρίτης, το βράδυ της 3ης Μαρτίου, τρεις ημέρες μετά την τραγωδία, πραγματοποιήθηκε μια άγνωστη μέχρι σήμερα σύσκεψη, κατά την οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μπαζωθεί ο χώρος του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Παρόντες ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς. Συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Πρόφαση για την διαμόρφωση του χώρου ήταν η υποτιθέμενη έναρξη των δρομολογίων των τρένων και την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η διαδικασία για και το «μπάζωμα». Ωστόσο, τα δρομολόγια των τρένων επανεκκίνησαν στις 29 Μαρτίου. Να σημειωθεί πως ούτε ο Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι σχσετικό στο υπόμνημά του ούτε ο Τριαντόπουλος είχε μιλήσει για την σύσκεψη στην Βουλή.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ