Καταδικασμένος να συντριβεί: Ο Χάρης Δούκας θα έχει την τύχη του Βενιζέλου, της Ντόρας και της Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Είναι εντυπωσιακό. Παρακολουθώ με δέος την στήριξη που απολαμβάνει ο Χάρης Δούκας από το σύστημα εκείνο της διαπλοκής το οποίο ένα χρόνο πριν είχε παίξει τα ρέστα του για την εκλογή της Έφης Αχτσιόγλου. Τελικά η Έφη και τα δομημένα συμφέροντα που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητας συνετρίβησαν.

Το είχα γράψει πέρυσι. Η Έφη Αχτσιόγλου θα έχει την τύχη του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα πριν προκύψει η Στέφανος Κασσελάκης στην εξίσωση. Επιβεβαιώθηκα. Οι τρείς τους είχαν ξεκινήσει με τις ευλογίες της διαπλοκής. Και οι τρεις έφαγαν τα μούτρα τους. Το εκλογικό σώμα ήταν αμείλικτο. Τους μαύρισε, κυρίως επειδή είδε ότι τις παραπάνω υποψηφιότητες τις στήριξαν τα μεγάλα συμφέροντα. Και αυτό ποτέ δεν είναι για το καλό του λαού. Το κριτήριο του κόσμου, το ένστικτο του εκλογικού σώματος…

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να υποστεί και ο Χάρης Δούκας, ο οποίος βιάστηκε πολύ να επιχειρήσει να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή και στο τέλος “θα φάει τα μούτρα του”. Είναι κραυγαλέος ο τρόπος με τον οποίο τον στηρίζουν τα μεγάλα συμφέροντα. Είναι σοκαριστικά τα όσα σκανδαλώδη βγαίνουν στην επιφάνεια για έναν δήμαρχο που έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και ένα εξάμηνο. Είναι πρωτοφανής ο τρόπος με τον οποίο, διά της στάσης του, ο Χάρης Δούκας χλευάζει τους ψηφοφόρους που τον ψήφισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι προκλητικός ο τρόπος με τον οποίο βολεύει δημοσιογράφους και συναντιέται με μεγαλοεκδότες. Είναι εξοργιστικό ότι στο επιτελείο του βρίσκονται ο Πρωτόπαπας, ο Ευθυμίου και ο Τσουκάτος. Και τέλος, είναι σαφές ότι εργάζεται, όχι για το ΠΑΣΟΚ, αλλά για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...