Καταγγελία-σοκ από τον Λάκη Λαζόπουλο στο Mega Channel: «Αν φύγεις θα σου δώσουμε…» (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA News, Morning Point και μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι άνθρωποι της AGB τον προσέγγισαν στο παρελθόν για να του προτείνουν να του ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αρκεί να άλλαζε ζώνη προβολής.

«Εγώ είχα δίκη με την AGB εκείνη την περίοδο, διότι είχαν έρθει τότε να μου πουν – δεν θα πω ποιοι – ότι, αν φύγεις από τις 21:00 και πας στις 23:00, θα σου δώσουμε 45%. Τότε ήμουν στο 9-10%. Και λέω «δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω εδώ». Είναι «κλειδωμένες» οι συχνότητες», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τότε ήταν μία διαφημιστική εταιρεία, που προαγόραζε τον χρόνο και κανόνιζε τι θα παιχτεί εκεί. Συμφωνούσε με το κανάλι και έλεγε «η Τρίτη και η Πέμπτη ανήκουν εκεί, η Τετάρτη και η Παρασκευή ανήκουν εκεί» και δεν χωρούσε τίποτα άλλο. Και αυτοί που ανανέωναν από την μεγάλη αποθήκη της MRB, τους επέλεγαν με άλλα κριτήρια. Πήγαιναν ας πούμε στο «Μένουμε Εδώ» και κοίταζαν ποιοι ήταν εκεί. Οπότε διάλεγαν αυτούς που ήξεραν ότι θα δουν αυτές τις ειδήσεις», είπε ο ηθοποιός.

«Ήταν πολύ συγκεκριμένοι τρόποι. Δεν επιτρεπόταν να υπάρχει εταιρεία που να προκαθορίζει τις τιμές. Η δίκη έγινε και την κέρδισα αλλά δεν δόθηκε έκταση, γιατί δεν ήθελαν να δοθεί έκταση», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις