«Κατέρρευσε» ο Μητσοτάκης ενώ προσπαθούσε να απολογηθεί για το βίντεο της ντροπής με τη συνταξιούχο (vid)

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και την… εκκλησία για την απαράδεκτη απάντηση που έδωσε σε συνταξιούχο γυναίκα στην Κέρκυρα όταν εκείνη τον πλησίασε κρατώντας το χαρτάκι από το ΑΤΜ, και του είπε το συγκλονιστικό: «Πεινάω».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε ότι ήταν δήθεν «κοπτοραπτική» και fake news της αντιπολίτευσης, μόνο που στο βίντεο από την επίσκεψή του στη Κέρκυρα, ακούγεται καθαρά τι ακριβώς λέει. Παράλληλα, είπε την αδιανόητη δικαιολογία ότι η αναφορά στην εκκλησία έγινε γιατί «μου την έφερε ο επίσκοπος».

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε σε σχετική ερώτηση. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» ήταν η εξοργιστική του απάντηση.

«Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου» συνέχισε στον ίδιο τόνο.

«Ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο» είπε, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει. «Δεν μπορώ να αυξήσω μαγικά τις συντάξεις και να τις διπλασιάσω» ήταν το μόνο που είχε να πει, χωρίς να κάνει καμία άλλη αναφορά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...