«Κατέρρευσε» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μπροστά στις κάμερες (vid)

Για την Νικολέτα, την κόρη του που σπουδάζει στην Ολλανδία μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel.

Όπως τόνισε του λείπει πολύ και πως το σπίτι του φαίνεται άδειο.

«Όταν ήρθε στη ζωή μας η Νικολέτα, τρελάθηκα πραγματικά. Είχα πλέον τη δική μου κόρη», ανέφερε και περιέγραψε το παιδί του ως έναν άνθρωπο με ανεπτυγμένο χιούμορ και συγχρόνως με καλλιτεχνική φύση.

«Ζωγράφιζε από το πρωί έως το βράδυ. Μετά το Δημοτικό έδωσε εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό, στην Παλλήνη, πέρασε και μετά βρήκε τον δρόμο της. Πέρασε στην Σχολή Καλών Τεχνών, τελείωσε χωρίς καθυστέρηση και τελικά αποφάσισε τώρα να μας φύγει. Είναι στην Ολλανδία, πήγε για ανώτερες σπουδές. Σπουδάζει animation», είπε με καμάρι για τα όσα έχει καταφέρει η κόρη του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα