«Κατέρρευσε» ο Ανδρουλάκης μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ και κινείται νομικά (pic)

Με εξώδικο απάντησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος με χθεσινή του ανάρτηση στο X όχι μόνο επιβράβευσε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά υποστήριξε πως αν αποκαλυφθεί ο λόγο που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ μπορεί να μην μπει το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευρωβουλή.

«Αν βγεί στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά ) τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπεί το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευροβουλή…» έγραψε συγκεκριμένα στο Χ ο Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στον «Αθήνα 98,4», ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Καμμένου για τις αθλιότητες, όπως είπε, τις οποίες διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».

Στο μεταξύ, αφού η ΕΥΠ –η οποία υπάγεται στο Μέγαρο Μαξίμου από το 2019, με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη– κρατά στο σκοτάδι την αλήθεια και περιορίζεται να μιλά αορίστως για «λόγους εθνικής ασφάλειας», η ΑΔΑΕ φέρεται να ετοιμάζει νέο αίτημα προς την Υπηρεσία Πληροφορίων, προκειμένου να παραδοθεί η πλήρης αιτιολογία της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ