Κατάρρευση Μητσοτάκη:«To 41% δεν υπάρχει πια» – Μοναδική λύση η προσφυγή στις κάλπες

Όλες οι μετεκλογικές συνεντεύξεις του Μητσοτάκη, κρύβουν παντελή άγνοια από αυτόν της ουσίας του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Σρόιτερ του ΑΛΦΑ, φέρεται δηλώσας , πως το 41% «δεν υπάρχει πια». Βέβαια και δεν υπάρχει πια αφού ποτέ δεν υπήρξε σε αριθμό ψηφοδελτίων, επί του συνόλου αυτών, παρά στα χαρτιά του εκλογικού νόμου που οι δικοί του «εκλογομάγειροι» εκμαίευσαν.

Όσον δε αφορά τον «σαρωτικό» ανασχηματισμό της κυβέρνησης που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ ως άμεσης προτεραιότητας, δεν δείχνει και τόσο άμεσης, και σωστά, αφού δήλωσε πως δεν θα κάνει αλλαγές για τις αλλαγές, συνεπώς το ξανασκέφτεται.

Γιατί; Ίσως λόγω έλλειψης κατάλληλων προσώπων; Ίσως. Ας ελπίσουμε λοιπόν για Εθνικές εκλογές πολύ σύντομα, διότι και το ποσοστό ψηφοφόρων που σήμερα κατέχει…δεν δείχνει και τόσο αντιπροσωπευτικό, αφού ως αυτό λέγεται, θα υπάρξουν ενστάσεις νοθείας. Η καθαρή λύση που είναι η κήρυξη Εθνικών εκλογών είναι το μόνο που δεν τον απασχολεί, και αυτό είναι πρόβλημα. Πρόβλημα Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ