Κασσελάκης: «Εθελοντική δωρεά από τράπεζες σε δημόσια αγαθά, είναι ξέπλυμα ολιγοπωλιών» (pic)

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για «χρηματική ενίσχυση» από τις τράπεζες σε δημόσια αγαθά, έκανε λόγο για «ξέπλυμα ολιγοπωλιών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάμεσα στα μέτρα που ανακοίνωσε για τις τράπεζες, περιέλαβε και την μεταφορά 100 εκατομμύρια ευρώ από το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να διατεθούν είτε για την ανακαίνιση υφισταμένων, είτε για το χτίσιμο νέων σχολικών κτιρίων βάσει του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», δηλαδή για δημόσια αγαθά.

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας, που είπε χαρακτηριστικά: «Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους…εθελοντική δωρεά από τράπεζες για δημόσια αγαθά-δικαιώματα είναι ξέπλυμα ολιγοπωλίων που δεν ρυθμίζει το κράτος».

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους…εθελοντική δωρεά από τράπεζες για δημόσια αγαθά-δικαιώματα είναι ξέπλυμα ολιγοπωλίων που δεν ρυθμίζει το κράτος.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού