«Καρφιά» Τσίπρα για Τεμπονέρα

Στηρίζει απόλυτα τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον real fm ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι ούτε προσωρινός, ούτε μεταβατικός πρόεδρος, απορρίπτοντας την ιδέα περί προθεσμίας μέχρι τις ευρωεκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα της κάλπης να υπάρξουν εξελίξεις.

«Δεν υπάρχουν προθεσμίες, δεν είναι το θέμα μας να βρούμε έναν να του τα φορτώσουμε όλα, αλλά να δίνουμε τι κάνουμε λάθος και να προχωρήσουμε», είπε ο κ. Τσίπρας, κλείνοντας το θέμα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλέον τίνισε ότι μετά την παραγωγική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έχει λυθεί όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Κασσελάκη.

Ο κ. Τσίπρας άφησε όμως και αιχμές για τον Διονύση Τεμπονέρα, τον οποίο φωτογράφισε πάντως, αποφεύγοντας να τον κατονομάσει.

«Υπάρχει ένα μέλος της πολιτικής γραμματείας που δημοσιοποιεί πάντα τις ομιλίες του και παρουσιάσει τις αντιπαραθέσεις με τον κ. Κασσελάκη κάπως σαν μονομαχία στο Ελ Πάσο», είπε με δηκτικό τρόπο ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1