Καρυστιανού για Προανακριτική: Πλήρης κατάλυση του Συντάγματος

Νέο αιχμηρό σχόλιο από τη Μαρία Καρυστιανού για την Προανακριτική Τριαντόπουλου που αναμένεται σήμερα να «κατεβάσει ρολά» εν μέσω πολιτικής θύελλας μετά το αίτημα του πρώην Υφυπουργού.

«Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Όλη η ανάρτηση Καρυστιανού

«Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος για ΟΛΑ τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας.

Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις.

Κάθε πράξη και παράλειψη των υπευθύνων που θα υποπέσουν σε κατάχρηση της εξουσίας τους, προδίδοντας το ίδιο το Σύνταγμα και τον Λαό, θα καταγγελθεί για παραβίαση του Συνταγματικού & Ποινικού Δικαίου, ως και των Ευρωπαϊκών Επιταγών για τήρηση των αρχών του Κράτους Δικαίου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση