Καλά που υπάρχουν τα βίντεο – Η παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα για το θρασύτατο τρολ που έκανε αναπληρώτρια υπουργό ο Μητσοτάκης (pic)

Σε παρέμβασή της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει τα ακόλουθα:

Την είπε μια κάποια Αγαπηδάκη στην Αθηνα Λινού. Να είσαι τρολ της ΝΔ και να αμφισβητείς το έργο μιας καθηγήτριας Ιατρικής και αποφοίτου του Χαρβαρντ με διεθνείς περγαμηνές και παγκόσμιο κύρος.

Συζητούσαμε στη Βουλή για την τραγική κατάσταση των ασθενών στην Ελλάδα και η υφυπουργός Υγείας ήταν σκασμενη στα γέλια. Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της κάναμε δριμεία παρατήρηση, της κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.

Καλά που υπάρχουν και τα βίντεο από την ολομέλεια που αποδεικνύουν των λόγων μας το αληθές.Τελικά η μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο είναι το θράσος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Το τηλεφώνημα από τον Μαξίμου στον Αλαφούζο σώζει τον Πορτοσάλτε, όχι όμως και τον ΣΚΑΪ

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η εξαφάνιση του Άρης...