Κίνηση ματ του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ

Την ώρα που οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί εξακολουθούν λίγο πριν το φινάλε της σεζόν να ετοιμάζουν το πρόγραμμα της επόμενης, ο ΣΚΑΪ έρχεται να… πιάσει στον ύπνο τους αντιπάλους του με μία στοχευμένη κίνηση που θα δείξει πολλά.

Εδώ και μερικές ημέρες, όπως μεταδίδει το dailymedia.com.gr στον αέρα βρίσκεται το παιχνίδι ζευγαριών «My man can» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, το οποίο θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές ολόκληρο σχεδόν το καλοκαίρι, απόφαση που μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτό διότι ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει μέσα στο καλοκαίρι να «τεστάρει» κι άλλα projects προκειμένου να «πιάσει» τον παλμό των προτιμήσεων του κοινού και να πράξει αναλόγως τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Έτσι, εκτός από το παιχνίδι του Λαμπρόπουλου, οσονούπω θα δούμε να παίρνουν θέσεις μάχης στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου τόσο το πολυσυζητημένο «Power of Love» με την Κατερίνα Καραβάτου στα ηνία της παρουσίασης όσο και το μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen», παραγωγές της Acun Medya και τα δύο.

Στην ουσία, πρόκειται για μία άκρως διερευνητική περίοδο για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει σκοπό ό,τι πάει καλά εν μέσω καλοκαιριού να το λανσάρει κανονικά και τον ερχόμενο χειμώνα με νέα σεζόν, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη δομή του, κίνηση που βασίζεται σαφώς στη στενή του συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...